elämän ihmettelyä by Mökö & Luru

Blogin mukana pääset seuraamaan sinikielten ihmeellistä elämää :)

Forssa KR

Tänään oli Forssa KR & kehän piti alkaa tasan yhdeksältä.
Tuomarina toimi Brankovic Zoran.
Pitkästä aikaa oli aikainen aamuherätys kehään, melkein kaikki kehät on olleet tänä vuonna puoliltapäivin tai iltapäivällä. Aamukehät on kyllä siitä mukavia että sitten pääsee ajoissa poiskin (toim.huom. meidän tapauksessa kun niitä Roppeja ei niin satele:D) Kehä kuitenkin oli jokseenkin myöhässä ja tuomari arvosteli siinä vielä yhden vinttikoiran ennen meitä. Ensin oli vuorossa pennut, aika ronskein ottein tuomari arvioi pentuja, Mökön veljen tyttö Ruttu (Lähdesuon hurmaava Rumba) teki ensi askeleen kehään ollen VSP-pentu, Onnea Virpi & Ruttu, hienosti meni & oli kiva tavata! Sitten alkoi urokset ja kun avoimet astuivat kehiin alkoi sataa ihan "mielipuolisesti", Luru ei oikein tykännyt liikkua sateessa, ei oikein ollut muutenkaan Lurun paras "liikkumispäivä", jätkää se juoksu ei vaan hotkittanut. Hienosti antoi kuitenkin tuomarin kokeilla & kopeloida :D Ollen näin Eri Avk2 :)
Tässä arvostelu: Good size and formed, well developed muzzle, eyes set a bit deep in head. Strong neck, good top and bottom lines. Good tailset. Free action. Typical colour, coat and movement.
Aika vauhdilla lähdettiin autolle päin kehän jälkeen ja kun takaluukun sain auki Luru hyppäsi kyytiin, kaveriahan ei yleensä hirveemmin hotsita itse hyppiä autoon joten jo se kertoo kuinka ahistavaa se sade oli ;) Onneksi meillä oli hyvät sadevermeet! Onnea vielä kaikille tämän päivän voitajille! :) 



2 kommenttia:

  1. Onnneksi olkoon Lurulle hyvästä arvostelusta ja sijoituksesta ja mukavaa kesän jatkoa:))!.

    Yst. terv. Lappeenrannasta:

    herra chowi Musti ja hänen lauma, eli: Magda ja Timo

    VastaaPoista
  2. Luru kuittaa & kiittää kovin :)
    Ilmatkin on ollut enemmän koirien mieleen tänä kesänä kun ei ole ollut niin kuuma (jos sateita ei lasketa).. koiramaista loppu kesää myös Mustille & laumalle! T. Luru, Mökö, Tocu & heidän huoltajansa ;)

    VastaaPoista